Ultimas noticias Chimeneas Pio

El plaer de cuinar a la barbacoa

Gaudir del menjar a l’aire lliure, al volant d’una barbacoa, és un dels grans plaers que tenim al nostre abast quan arriba el bon temps. Les barbacoes, siguin del tipus que siguin, aporten als aliments un sabor únic i inconfusible. Si disposem d’una barbacoa de llenya o carbó, només hem de seguir unes senzilles indicacions per poder cuinar a la barbacoa.

Un cop encesa la barbacoa, hem de col·locar els aliments a uns 15 o 20 cm de les brases. La carn vermella requereix una temperatura alta i poc temps de cocció. El peix  i la carn blanca, en canvi, es cuinen durant una mica més de temps a una temperatura moderada. Finalment, si volem cuinar verdures o fruites a la barbacoa, cal tenir en compte que necessitaran més temps de cocció.

Visiti www.xemeneiespio.com i descobreixi la nostra selecció de barbacoes de llenya i de gas.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s